2023. november 20., hétfő

Ana Huang: Twisted Games - Bridget & Rhys (Twisted 2.)


" - Fenekelj, gazdám! Fenekelj el!"

*

Rhys ​Larsen testőr, és szigorú szabályok szerint végzi a munkáját: 1) Mindenáron megvédi az ügyfeleit. 2) Nem vonódik bele a magánéletükbe. Soha. És soha még csak meg sem fordult a fejében, hogy megszegje ezeket a szabályokat… amíg nem találkozott vele… A lány épp olyan makacs, mint ő, és a hűvös felszín alatt olyan tűz ég benne, ami idővel felemészti a jól bevált szabályokat. Napról napra fokozatosan bontja le a férfi védőfalait, mígnem Rhys kénytelen szembenézni az igazsággal: arra esküdött fel, hogy megvédi a lányt, de igazából nem akar mást, mint megragadni, és… Bridget von Ascheberggel hercegnő szabad életről és szerelemről álmodik. Amikor viszont a bátyja lemond a trónról, rá kell döbbennie, hogy nemsokára királynő lesz, és egy szeretet nélküli, de politikailag előnyös házasság vár rá. Pedig ő soha nem akarta magának a trónt. És ahogy új szerepkörében az intrikák és árulások között igyekszik lavírozni, még a benne tomboló vágyat is el kell rejtenie: hiszen a teste és a lelke egy olyan férfit kíván, akit nem kaphat meg. 
Az ő váratlan és tiltott szerelemük romba döntheti az egész királyságot… és mindkettőjük számára katasztrofális következményeket rejteget.


" - Neked ahhoz nem kell korona, hogy királynő legyél, Hercegnő."


Szeretem a dark romance könyveket, igaz nem olvastam még olyan sokat belőlük, de amióta megismertem Ana Huang nevét, azóta vártam ennek a résznek a megjelenését. A Twisted sorozat már nyáron nagy kedvencem lett Ava és Alex történetével, és ahogy az várható volt, a Twisted Games még nagyobb kedvenc lett. Van ebben az egész hercegnő-testőr felállásban valami, ami megfogott magának, és ami miatt az egyik kedvencem Bridget és Rhys története. Egyesek szerint a legjobb része a sorozatnak, és valóban, mivel tele van forró pillanatokkal, szexualitással, Rhys Larsennel, és ezennel megfogadom, hogy mindent el fogok olvasni, amit az írónő kiad a kezei közül. :)

Szerettem a Twisted Love-ot, de a Twisted Games egy teljesen új szint. Kezdjük azzal, hogy egy tiltott hercegnő-testőr párost ad, enemies to lovers szálhoz hasonló felállással, kicsit mocskos, kicsit durva, de a valóságot keveri egy fiktív királysággal, és nekem ezek a könyvek a gyengéim, főleg akkor ha az arisztokrácia áll össze a köznéppel, és a Twisted Games alatt pontosan ez történik. Eleinte visszacsöppenünk a Twisted Love világába, és az események egy gyorsított tempóban történnek. Megismerhetjük Bridget és Rhys első találkozását, az első pillanatokat, azt, hogy már az elején volt egyfajta ellenszenv kettejük között, azt hogy habár lassan, de szépen kialakultak az érzelmek, és mint mondani szokás vékony a határvonal szerelem és gyűlölet között, s a Twisted Games alatt is pontosan ez történik. Az írónő az elejétől építi fel a történetet, már az első fejezetekben bedob minket a mélyvízbe, és megmutatja, hogy kicsoda is Mr. Larsen, akivel nem lehet szórakozni, és aki képes a saját életét Bridget elé helyezni. Az egyik legjobb romantikus regény, amit mostanában olvastam, és ha nem is nyerte el a Twisted Love a tetszésedet, akkor is érdemes egy esélyt adni a Twisted Gamesnek, mert teljesen más, mint az első rész. Más, mert sokkal jobb, és tiltott. Egy tiltott szerelem bontakozik ki a lapok között, amiért érdemes elmerülni a történetben, és ami megéri, hogy küzdjenek érte. Nagyon sokat ad, ugyanakkor el is várja, hogy 100%-os figyelmet szentelj neki.

A slow burn szerelmek a gyengéim, és nemcsak azért, mert van abban valami plusz, ha nem esnek egyből egymásnak a karakterek, hanem azért is, mert az instant love unalmas, kiszámítható, nincs benne semmi izgalom, de nem úgy, mint a slow burnben, ami magában hordozza az izgalmakat, a veszélyes helyzeteket, vagy éppen a pattanásig feszülő érzéseket. A Twisted Gamest pont olyan volt olvasni, mintha felültem volna egy hullámvasútra, és nem lehettem biztos benne, hogy mikor repülünk a mélybe, és mikor kerülünk rizikós szituációba.

A fiktív királyság nagyon jól kiegészíti a cselekményt. Ad hozzá jó sok bonyodalmat, összeesküvéseket, titkokat és megannyi érzelmet. Valahol ez a letisztult borító egy igencsak pikáns és 🌶️🌶️🌶️ jelenetekben gazdálkodó fejezeteket ad, amikben van rendesen kink, mocskos beszéd, hatalmi játszma, birtoklás és maga Rhys Larsen. Ha más miatt nem, már miatta megéri egy pillantást vetni a kötetre. Erőteljes és kemény, akárcsak a férfi főszereplő.

Vannak a könyves álompasik, és van Rhys Larsen, aki mindig mogorva, nem ismeri azt, hogy nem, ugyanakkor képes maga mögé utasítani az összes könyves férfi karaktert a birtokló stílusával és azzal, hogy nem hagyja magára Bridgetet még akkor sem, amikor már úgy látszik nincs visszaút. A grumpy karakter jelzőt többek között miatta találták ki. Mindig van mondanivalója, nehezen enged be a külseje mögé, de ha ezt megteszi te leszel a legszerencsésebb, mivel a tenyerén fog hordozni, megad mindent, amire csak vágysz, na meg olyat is, amire fel van készülve a tested, és nem szégyenli követelni azt. Rhys Larsen maga a nagybetűs FÉRFI!!

A becenevek, az ahogy bánik Bridgettel, vagy ahogyan éppen próbálja távol tartani magától csak még inkább megkedvelteti magát veled. Egy magabiztos testőr, aki tudja mit akar, akkor is, ha nem lenne szabad akarnia. Teljesen levett a lábamról, és nemcsak azért, mert pikáns és szexi lett miatta a cselekmény, hanem azért is, mert Rhys Larsent meg kell ismerni ahhoz, hogy tudd miről is van szó, és mire fel ez a felhajtás. Ezennel Rhys lett a kedvenc Ana Huang karakterem, és kétlem, hogy a sorozat többi pasija ki tudná őt ütni a nyeregből.

Bridgetet már az első részben is kedveltem, hatalmas nyomás van rajta, ugyanakkor csak élni szeretné az életét, ami pillantok alatt omlik össze. Nehéz tehet cipel a hátán, akárcsak Rhys, és ahogy haladunk előre úgy nyílnak meg egyre jobban előttünk, és engednek be az álarc mögé, amit az emberek és a nyilvánosság kedvéért viselnek. S habár iszonyú a nyomás Bridgeten, mégis képes helytállni, és megmutatni, hogy milyen fából is faragták őt. Egy kedves, látszólag ártatlan lány, de jóval több ennél. Rhys kezei alatt ő nem egy hercegnő, hanem csak egy lány, aki élvezetet élvezetre hajszol.

A szexuális része a történetnek is domináns, s habár alapvetően nem vagyok oda a smut jelenetekért, de Rhys miatt még a kemény szex is olvasható, sőt kifejezetten jót tett a történetnek, és minden egyes aktussal egyre inkább hajszol a vég felé, hiszen sosem tudhatod mikor borul a bili, és mikor kell tüzet oltani. Bridget és Rhys nagyon jól kiegészítik egymást, és pont azért, mert tiltott, amit csinálnak lesz annyira szerethető és olvasmányos a történet. Miattuk gyullad lángra a Twisted Games, és miattuk nézek új szemmel a hercegnő-testőr felállású könyvekre.

Maga a cselekmény ha még az elején nem is pörög annyira, miután elhagyjuk az első részt kezd el igazán izgalmas lenni, és itt kezdenek el először bejönni a múlt apró repedései, azok a pillanatok, amik majd a kötetre nézve a későbbiekben hatalmas szükség lesz. Nemcsak a nyomást, hanem a szerelmet is a maga valóságában mutatja meg. Nem játszadozik, hiszen tudjuk, hogy elég egy rossz lépés és borul minden. Ana Huang erre épít, és a kellő helyeken lesz hol rizikósabb, hol pedig szenvedélyesebb a cselekmény. Ana Huang férfi karakterei mocskosak, kemény múltjuk van, a szexben nem ismernek félelmet, uralkodóak, mégis meghódítanak és alig várod, hogy egy újabb hőst ismerhess meg. Rhys Larsen, habár nem számítottam rá, de levett a lábamról, és végig ott sugdosott a fülembe, amíg a Twisted Gamest olvastam. Ha egy olyan könyvre vágysz, amiben a romantika és a szerelem tiltott, ahol van egy fiktív királyság, ahol nagy a nyomás és nem utolsó sorban tele van pikáns, szexi vagy éppen a szívedig hatoló pillanatokkal, akkor a Twisted Games a legjobb választás. Rhys Larsen nemcsak Bridgetet követeli magának, hanem téged is. Merülj el te is a Twisted sorozatban, és hagyd, hogy Ana Huang meggyőzzön.

" - Felejtsük el a szerelmet meg a szenvedélyt! Amire a leginkább vágytam, hogy ott helyben letöröljem azt az arrogáns kifejezést a pofájáról, és a családi ékszerek közé térdepeltessem."

"Én hercegnő vagyok. Ő pedig a testőröm.
Én huszonkét éves vagyok. Ő harminckettő.
Ez helytelen! De képtelen voltam leállni."

"Abban a pillanatban, ahogy Bridget von Ascheberg belépett az életembe, elindult a visszaszámlálás a végső pusztulás felé, és lehet, hogy ma éjszaka jön el a vég. És megy minden a pokolba!"

"Én voltam a villámhárító, és Rhys a villám, amelytől felizzottam belülről."

"Egy csata letudva, a háborút viszont még meg kellett nyernem.
Még jó, hogy katona voltam, és mindig is az leszek: egy királynő katonája."




🛒 Felkeltettem az érdeklődésedet? Ide kattintva megrendelhető! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Erin Sterling: The Kiss Curse - Átkozott csókok (Ex Hex 2.)

"A varázsige az volt:" Változzon ez a levél másvalamivé", és Gwynnevere Jones valóban másvalamivé változtatta a levelet, úgyh...