2020. március 2., hétfő

Kendall Ryan: Szeretni mindenáron (Szeress és hazudj 4.)


"Újabban nem igazán vagyok képes elélvezni. Nem azért, mert nem próbálkozom. Az ördögbe is, dehogy."

*

Egy látszólag ártalmatlan ígéret.
Egy lány, akit nem lehet elfelejteni…
Collins Drake életének minden egyes elemét az irányítása alatt tartja. Az üzleti ügyeitől kezdve a fizikai szükségleteinek a kielégítéséig… minden a parancsa szerint történik.
Így aztán nem volna szabad, hogy felborítson mindent, amikor egy nő jelenik meg a küszöbén, és emlékezteti egy ígéretre, amelyet tízévesen tettek egymásnak.
Mégis ez történik.
Mert Mia Monroe nem csupán a legjobb gyerekkori barátja volt, nem csupán az a lány, akivel elveszítette a szüzességét, és akit azóta sem látott, de ő az egyetlen, akit nem irányíthat. És Mia apránként darabokra szaggatja Collins alaposan kidolgozott terveit.
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének legújabb, bűnösen csábító, különálló erotikus regénye.



Bevallom Collins sose tartozott a kedvenceim közé, így kicsit féltem az ő kötetétől. Volt bennem egy jó nagy adag félsz, hogy a mindig távolságtartó és túl komoly férfi fel tud e nőni a testvéreihez és szórakoztatni, kikapcsolódni olvasás közben. Igaz, hogy ő a legnagyobb testvér, de valamilyen szinten a legnehezebb dió is, hiszen már Pace története alatt sem stimmelt vele valami, de a Szeretni mindenáron alatt mindenre fény derül.

Az előző három kötethez képest sokkal lassabb lefolyású, viszont terjedelmét tekintve hasonló. Ezt is könnyen lehet olvasni, hiszen olvastatja magát. De komolyabb és édesebb is az előző kötetekhez képest. Collins a 3 testvér közül a legidősebb, a legkomolyabb és a legkiismerhetetlenebb. Mia egy régi barát, aki fenekestül felforgatja Collins életét, de jó értelemben. Van a kötetben minden, ami egy ízig-vérig romantikus történethez kell. Szerelem, elnyomott érzelmek, múlt, édes jelenetek, komoly döntések és megannyi boldog pillanat. Maga a kötet nehézkesen indul be, legalábbis számomra így indult, de aztán ahogy egyre inkább megnyílik Coll úgy lesz egyre bensőségesebb és szeretnivaló az egész. Féltem, hogy az elején majd nem fognak meg a karakterek, de az írónő annyira jól megalkotta őket, hogy egyből belecsöppentem a helyükbe és átéltem azokat a nehézségeket, amik a Szeretni mindenáront olyan letehetetlenné és epikussá teszik, hiszen egy epic love storyval van dolgunk. Gyerekkori szerelem, érzelmek sokasága, bizonytalanság, merész döntések, kemény választások és megannyi meglepetés. Nem titok, hogy sokkal jobban élveztem, mint azt valaha is gondoltam volna. Édes volt, megmelengette a szívemet és, mint oly sok regény már rádöbbentett, hogy igenis megéri megvárni az igazit és nem kell megelégedni olyannal, ami nem tesz boldoggá. 

A kötet megtanít szeretni és értékelni az élet adta lehetőségeket és rámutat arra, hogy élni kell ezekkel a lehetőségekkel, mert ezek teszik szebbé és élettel telibbé az életet. Néha kockáztatni kell, lehet hogy nem lesz egyből eredménye, de megéri kivárni és addig sodródni az árral, amíg szembe nem jön az a személy, akire mindent képes lennél feltenni. Egy könyv a szerelemről, ami legyőzi az éveket és a távolságot. 

Egy ígéret, ami életeket képes megváltoztatni. Egy könyv ami nemcsak ad, de reményt is ébreszt, ami megvilágít bizonyos dolgokat és kitapossa az utat előtted. Egy regény, ami szívből szól és ami egyszerre varázsol el és káprázat el. Mia és Collins története maga a valóság, maga a megtestesült szerelem és vágyódás. Ha létezik szerelem, akkor az ilyen. Felelőtlen és előtérbe helyezi a másik fél álmait és vágyait. Emellett persze erotikus jelenetekkel és szívhez szóló monológokkal mélyíti el a mondanivalóját. Élj, küzdj és sose add fel. A szerelem bárkit megtalálhat, bárhol és bármikor. S ha az elején nem is kedveltem Collinst, a végére egy igazán belevaló pasit kaptam, akit nemcsak a vagyona határoz meg, hanem a tettei és a felfogásmódja is. Immáron mind a 3 pasi története napvilágot látott és azt kell, hogy mondjam, hogy megérte kézbe venni őket. Teljesen más világ, mégis olvastatja magát és néhány órára kikapcsol.
"Lenézek a farkamra, és átkozni kezdem. - Ma nem, haver - motyogom a bajuszom alatt, miközben jéggel töltöm meg a poharakat."

"Bólint. - Megmentettél. Mindig megmentesz - leheli, a szája alig centiméterekre van az enyémtől."

"Szomorúság tölti el a szívemet, ahogy egyre több párt fedezek fel. Átkarolom magam, hirtelen fázni kezdek, egyedül érzem magam. Egész nap epekedő bolondként bolyongtam ebben a romantikus városban, de a férfi, akibe beleszerettem, nem is az enyém, és abban sem vagyok biztos, hogy valaha az lesz."



Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető 15%-os kedvezménnyel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Carley Fortune: Várlak a tónál

" Észrevétlenül jutok el a néptelen recepciós pultig." * Találkozzunk ​egy év múlva… És ezúttal ne hagyj cserben!  Fern Brookban...