2020. május 3., vasárnap

Abby Winter: Magamnak akarlak (Treasure 3.)


"A szürke felhőkből kibukkanó hatalmas épületek tornyai látványából tudtam, hogy megérkeztünk.Újabb koncertfelkérést teljesítünk az új menedzserünknek köszönhetően."

*

Kyle élete úgy tűnik, végre sínen van. A Treasure nevű rockbanda billentyűseként elérte az álmait. Majdnem mindene megvan, amire korábban vágyott.
Egy nap azonban a múlt árnyai újra feltűnnek.
Elég a barátság, vagy egy különleges lány felbukkanása, hogy megoldja a gondjait?
Ginának az elmúlt évek nem alakultak szerencsésen. Nem elég, hogy a férje elhagyta, és egyedül maradt a lányával, de egy nap az állását is elveszti. Éppen akkor, amikor imádott zenekara és billentyűse a városban van, aki szintén nem könnyíti meg a dolgát. Igyekszik ugyan helyt állni, de ez nem egyszerű, hiszen nem szeret másoktól segítséget kérni.
Valóban egyedül kell megküzdenie a rosszakarókkal?
Hova vezethet egy véletlen találkozás?

Ismerd meg Emy Dust írónő Csalfa viszonyok című könyvében már megismert Gina Swansonnak, és a Treasure billentyűsének, Kyle Meyersnek fordulatokkal teli kapcsolatát!

Már nagyon vártam Kyle és Gina történetét, már csak azért is, mert amikor megismertem Ginát Emy Dust Csalfa viszonyok regényében, már akkor szerettem volna, ha kap egy saját sztorit, de az, hogy az egyik kedvenc Treasure taggal kapja meg a megérdemelt könyvét, hatalmas boldogság a számomra. Abby írásai mindig kikapcsolnak és nem hazudok, ha azt mondom, hogy az egyik legjobban várt regény tőle az a Magamnak akarlak volt.

Nem sokat teketóriázik az írónő, egyből belecsap a regény közepébe. Nem finomkodik, már az első néhány oldal után kész tények elé állít minket és bevezet a cselekmény sűrűjébe. Sziporkázó hangulat, indulatok, makacs gondolatok és sejtelmes múlt. Ezek mind-mind elemei a Treasure sorozat harmadik kötetének. Egy kicsit mégis más mint az előzőek, mégis tökéletesen illik a megkezdett imázsba és teljes mértékben kielégítette a kíváncsiságomat és újra csak felspannolt. Imádtam, ahogy az írónő vezette a szálakat, ahogy már meglévő szituációt boncolgatott, csinosítgatott és egy olyan keretbe foglalta, amire nemcsak ő, de Emy Dust is büszke lehet, hogy az egyik karaktere ilyen szép lezárást kapott. Gina és Ruth a szívem egyik csücske, imádom a kis cserfes lányt, ahogy mindenben és mindenkiben meglátja a jót és gyermeki bájjal szórja tele a regényt. Ami magát a regény kezdetét illeti gyors, pörgős és egy percet nem hagy a gondolkodásra, kész tények elé állít és időről időre letaglóz. Igaz, hogy ez immáron a harmadik kötet a sorozatból, viszont annyi egyéniséget és érdekes emberi sorsot mutat be az írónő, hogy nem lehet megunni. Maga a cselekmény csak úgy olvastatja magát, fénysebességgel száguld előre, ledönt a lábadról és nem hagy lélegzethez jutni. Kyle egy igencsak problémás karakter, mégis megéri belevetni magad, hiszen nemcsak a múltjára derül fény, hanem a jelenére és a jövőjére is. 

Lélegzetelállító, kalandos, néhol trükkös, de nagyon is szerelmes és valós problémákat boncolgat. Nemcsak az anyaságot helyezi előtérbe minden boldogságával és nehézségével, hanem a családi kapcsolatokra is nagy hangsúlyt fektet. Megmutatja a két végletet, a két pólust, aminek taszítania kellene egymást, mégis mint a mágnes vonzzák egymást, akárcsak Kyle és Gina. Azok számára, akik nincsenek otthon a sorozat világában, Kyle a Treasure banda billentyűse, bárkit megkaphat, akkor és amikor ő akarja. Gina a Csalfa viszonyok mellékszereplője, emellett egyedülálló édesanya és fiatal nő. 

Abby Winter arra keresi a regényében a választ, hogy vajon egy zenész szívtipró képes e megszelídülni, ha megtalálja azt a nőt, akire mindig is vágyott, de semmi sem ilyen egyszerű. Mire eljutunk a kötet végére és megkapjuk a választ, megizzaszt az írónő, kétségbe vonja az elképzeléseinket és fenekestül felforgatja az életünket. Kyle és Gina története nemcsak egy a sok közül. 

Értékeket állít fel és sztereotípiákat dönt meg. Kikapcsol, arra késztet, hogy elmerülj a cselekményben és olyan titkokat tár eléd, amire nem vagy felkészülve, amik lesokkolnak. Látszólag csak egy szerelmes történet, két szív találkozásáról, de ennél jóval több. Harc az érzelmek és a múlt felett. Harc a szerelemért, harc a családért és harc önmagunkért. Harc egy szebb jövőért és a boldogabb holnapért. 

Az írónő mindezt úgy találja, hogy a banda életébe is betekintést enged, s az új kötet, immáron a negyedik rész szereplőinek is megalapozza a talajt. Kyle és Gina többek mint az előző párosok, szívet tépően gyönyörű és fájdalmas történetet kapnak az írónőtől, ahol semmi sincs előre megírva és mindenért meg kell harcolni. 

Mód felett élveztem és teljesen elvarázsolt a Magamnak akarlak. Komoly volt, megrengetett és sok mindenre fényt is derített. Mint egy úthenger ledózerolt és csak az utolsó oldalak után engedte, hogy felálljak és kifújjam a levegőt. Kellett ez a rész és kell a további is, mert a Treasure sorozat egy igazi ékkő, ami kötetről kötetre egyre jobban csillog és egyre többet és többet ad magából.

Összességében egy méltó harmadik részt kaptam, méltó történettel és méltó többlet jelentéssel. Abby Winter újfent odatette magát és megmutatta, hogy még nagyon sok mindent ki lehet hozni a Treasure-ből. Én már alig várom a következő történetet. Ami viszont a lezárást illeti, annyira olvastam volna még tovább. Annyira szépen fogalmazta meg az írónő a mondanivalóját és maga a regény is teljesen tükrözi az írónő stílusát és azt, amit ő képvisel. Lehengerlő magabiztossággal és kellő alázattal visz végig minket Kyle és Gina történetén. Ahol arra van szükség felfedi a titkokat és ledöbbent minket, de ahol kell előveszi a romantikusabb oldalát és elkápráztatja az olvasóit. Már jó pár regényét volt szerencsém olvasni az írónőnek, s a Magamnak akarlak az egyik kedvenc lett. Erős, magabiztos és bravúros. Kellően adagolja a romantika elemeit a már megszokott stílussal. Ezek után még inkább tudni akarom, hogy mi lesz Dannel, mert igencsak függővéges lezárást kapott a Magamnak akarlak. Kinyitott egy kaput, s most várnom kell, hogy eljussak a bejáratig.
" - Ne mondj olyat, amit nem gondolsz komolyan - vágtam vissza a korábbi szavaival."

"Szorosan öleltük egymást. Nem kellett több szó. Ebben benne volt minden. Búcsúzóul még egyszer megcsókolt, majd anélkül sétált ki az ajtómon, hogy visszanézett volna."

"Megkapaszkodtam a kád szélében és izgatottan vártam, hogy Kyle megszabaduljon a nadrágjától. Mire ez megtörtént, már hangosan ziháltam."

" - Azért jöttem, hogy lehetőséged legyen helyrehozni, amit elcsesztél - vágtam az arcába. Láttam rajta, hogy meghökken, ahogy én is a kijelentésemtől, de nem adhattam a tudtára. Farkasszemet néztünk egymással hosszú percekig."


Köszönöm szépen Abby Winter írónőnek, hogy olvashattam a regényét. Ha te is elolvasnád, a Treasure harmadik része megrendelhető az alábbi helyekről!
Líra oldaláról (15%-os kedvezménnyel)
Álomgyár oldaláról (15%-os kedvezménnyel)
Book24-ről (12%-os kedvezménnyel)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Carley Fortune: Várlak a tónál

" Észrevétlenül jutok el a néptelen recepciós pultig." * Találkozzunk ​egy év múlva… És ezúttal ne hagyj cserben!  Fern Brookban...