2021. december 7., kedd

Vi Keeland: Tiltott gyümölcs (Rivaldafény 1.)


"Megfordulok. Letérdelt, tenyere közepén fekte bársonydobozka fekszik. A szívem vadul kezd verni a mellkasomban... vagy inkább lüktetni?"

*

Arra vágyom a legjobban, ami nem lehet az enyém! 
Nyolc héttel ezelőtt aláírtam egy szerződést, ami akkor jó ötletnek tűnt. Jóképű agglegény, luxuskörülmények, és egy esély, hogy megnyerjük azt a főnyereményt, amire a családomnak olyan égető szüksége volt. 
Azonban voltak feltételek. Mi több, rengeteg. Mással randizni tilos. Műsoron kívül szexelni tilos. A szerződés tartalmát felfedni tilos. Miután tavaly önként lemondtam a férfiakról, úgy tűnt, nem lesz nehéz teljesítenem a feltételeket… legalábbis azt hittem. 
Azonban rájöttem, hogy magával az ördöggel paktáltam le… aztán beleszerettem a mocskos szájú fivérébe. 
A New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző Vi Keeland kétrészes, különálló történetekként olvasható sorozatában megmutatja, hogy a tiltott gyümölcs édessége semmihez sem fogható, ám az élvezetért nagy árat kell fizetni.


Vi Keeland regényeinek nem tudok ellenállni! Imádom őket, mert könnyedek, szórakoztatóak és nem kell túlgondolni őket. Tökéletes kikapcsolódást nyújtanak, és az sem hátrány, hogy nagyon gyorsan lehet haladni velük. A Tiltott gyümölcs már a fülszöveggel felkeltette az érdeklődésemet, hiszen még nem olvastam olyan regényt, ahol egy valóság show kerül előtérbe, és aköré építi az írónő a történetet. Nem valami fényes napok állnak mögöttem, de a Tiltott gyümölcs pont jókor talált meg. Segített elterelni a gondolataimat, és végig fenn tudta tartani a figyelmemet.

Ha olvastatok már az írónőtől, akkor tudjátok, hogy mennyire is ért a szórakoztató, de annál inkább könnyedebb történetek megírásához. Nem kellett sok idő, és Cooper & Kate története percek alatt megfogott magának. Nemcsak az az érdekes benne, hogy Los Angeles a színtér, s egy valóság show forgatásának a kulisszái mögé leshetünk be, hanem az is, ahogy mindezt tálalta Vi. Végig érződik a köteten a szexuális feszültség, az érzelmek tombolása, a vágyakozás és az a pikáns forróság, ami végig uralma alá vonta a cselekményt. Nagyon jó volt kézbe venni, és csak elmerülni abba, amit adott. Friss, igazi tavaszias szellő fuvallatával csap le. Nemcsak a napfényt érezzük a bőrünkön, hanem a szellőt és az esetleges esőcseppeket is. Nem véletlenül szeretek olvasni az írónőtől, mivel annyira édesek, izgalmasak és szexik a regényei. Néha jól tud esni az embernek, ha láthatja a való világot egy teljesen új megközelítésben. A Tiltott gyümölcs egyszerre üde és magában hordozza a tomboló vihart is, ami bármikor lecsaphat. A kötet valahol szerelmi háromszög, de közben nem teljesen az. Tetszett, hogy nem akarta nagyon erőltetni ezt a témát, de azért halványan jelen volt, és igazgatta, előre mozdította is a cselekményt. Nem vagyok nagy rajongója a szerelmi háromszögeknek, viszont Vi Keeland ezt is úgy tárja elénk, hogy az még az erkölcsösség határán belül legyen, és egy percig sem éreztem azt, hogy sok lenne, mert nem ezen van a hangsúly, hanem Cooper és Kate kapcsolatán, amit imádtam. 

Nemcsak érdekes karakterek ők ketten együtt, hanem külön is simán megállják a helyüket. Kate az a tipikus szomszéd lány típus, akit vagy szeretnek az emberek, vagy éppen irigyek rá, és bármit megtennének azért, hogy rossz fényben tüntessék fel, de Kate amellett, hogy szépen beleillik ebbe a skatulyába, ennél jóval több is. Önfeláldozó, gondoskodó és nagyon is szerethető. 

Az írónő ad neki egy olyan hátteret, ami megmagyarázza a tetteit, ami által még közelebb kerül hozzánk, s ami miatt nem érzünk ellenszenvet, sőt drukkolunk neki, hogy a végén jól válasszon, és kapjon meg mindent, amit érdemel. Nemcsak szimpatikus, de végtelenül kedves is, akivel bárki szívesen megismerkedne. 

Aztán ott van Cooper, aki nagyon pimasz, szexi, lehengerlő, és tudja mitől döglik a légy. Nemcsak gazdag, hanem érzelmes és erős jellem is, akinek nehéz nemet mondani, s aki a végén úgyis megszerzi azt, vagy akit akar. Nem voltak kétségeim a kötet végkimenetelét illetően, hiszen rutinos Vi Keeland olvasóként tudom, hogy szereti az írónő a happy endeket, s emiatt végig boldogság volt olvasni a kötetet, mert tudtam, hogy ha esik is, és elborul az ég, végül úgyis kisüt a nap, és minden rendben lesz. 

Ami magát a cselekményt illeti, hozza a már megszokott formát, tele van szexuális feszültséggel, utalásokkal, és a tettekről sem riad vissza. Ugyanakkor sikerül így is megmaradnia egy könnyed, gyorsan emészthető olvasmánynak, ami éppen annyit ad, amennyire szükségünk van belőle. Az 'akarlak, de nem lehetsz az enyém szál' valami zseniálisra sikerült, faltam miatta a sorokat, és alig vártam, hogy újabb és újabb információhoz juthassak. 

Nagyon megkedveltem a karaktereket, a pókeres utalások, és a babonák is kifejezetten építik a cselekményt, és nem kicsit adnak hozzá a hangulathoz. A kezdés egészen jó, egyből felkelti a figyelmet, de az fogja meg igazán az olvasót, ahogy szövi a szálakat az írónő, s ezt átitatja érzelmekkel és kételyekkel, kérdésekkel. 

Az sem elhanyagolandó, hogy habár ez a kötet Cooper és Kate történetét meséli el, Flynn is szerepet játszik benne, s egy teljesen új megközelítésben tárja elénk az írónő egy rocksztár életének egy  apró darabkáját. Megmutatja, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint te vagy én, és habár mint bonyodalom van jelen a Tiltott gyümölcs alatt, az biztos, hogy nem marad észrevétlen. Szerencsére a sorozat második részében ő kapja a főszerepet, s már most elmondhatom, hogy nagyon izgulok miatta. Megkedveltem, s igaz kevés szerephez jutott ebben a részben, de hozzátett a jelenlétével a cselekményhez, és elvetette a magokat a következő kötethez. Ha érdekel a show biznisz világa, ha szeretnél kicsit belelesni a valóság show-k kulisszái mögé, akkor ajánlom ezt a kötetet. Los Angeles és ez a történet is garantáltan le fog venni a lábadról. Összességében úgy gondolom, hogy tökéletesen illik ahhoz a profilhoz, amit kialakított magáról az írónő, s akik szeretik azt a könnyed romantikát, amit ő képvisel a regényeivel, nem fognak csalódni a Tiltott gyümölcsben sem. Feszültséggel teli, szexi és izgalmas kötet ez a maga bájával, ami a maga könnyedségével szórakoztat és kapcsol ki. Emellett erotikus jelenetekben és érzelmekben sem szűkölködik. Számomra 5 csillagos olvasmány lett. És az a befejezés, egyszerűen imádtam. Vi újabb csodát alkotott. Olvassátok, szeressétek!!
" - Te hogy praktizálsz a szórakoztatóipari jog területén? A legtöbb ügyfeled nem jóképű színész? Biztos nehéz úgy dolgoznod, ha az agyad közben folyamatosan mindenféle obszcén dolgon jár!"

" - Randira hívtál. Én nemet mondtam. Megegyeztünk egyetlen éjszakában. ez nem azt jelenti, hogy feladod az álláspontodat?"

" - Volt néhány elintézendő ügyem. Szerettem volna letudni őket, mire felébredsz. Hánykor változol vissza úritökké?"

"Ha pillantással ölni lehetne, szegény Flynn holtan esne össze. Cooper jeges tekintete méltó párja dühösen megfeszülő állának."

"Ez a férfi igazi rojálflös. Egy mező, tele négylevelű lóherével. Jó szelet hozó, vöröslő esti égbolt. Amíg ő az enyém, nincs szükségem szerencsehozó kabalára."





🛒 Felkeltettem az érdeklődésedet? Ide kattintva megrendelhető! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Carley Fortune: Várlak a tónál

" Észrevétlenül jutok el a néptelen recepciós pultig." * Találkozzunk ​egy év múlva… És ezúttal ne hagyj cserben!  Fern Brookban...