2021. július 14., szerda

Kristen Callihan: Managed - Kontroll (VIP sorozat 2.)


 "Ismersz olyan embereket, akiket valahogy mindig a tenyerén hordoz a szerencse istenasszonya?"

*

Szellemi párbajként indult. Én, egy átlagos lány a nagy számmal, ellene, a szexi, hatalmas egóval rendelkező rosszfiú ellen… 
Amikor áttettek első osztályra a londoni járaton, azt hittem, megütöttem a főnyereményt. Egészen addig, amíg le nem ült mellém Ő. 
Gabriel Scott: pokolian jóképű és jéghideg. Senki és semmi nem képes áthatolni a páncélján. Soha. Saját jogán is legenda, a világ legnagyobb rockbandájának menedzsere, emellett pedig egy arrogáns seggfej, aki lenéz engem. 
Azt hittem, sikerült pokollá tennem számára egy hosszú repülőutat. Eszembe sem jutott, hogy megkedvelhetem, az meg pláne nem, hogy megkívánhatom. És mi a legmeglepőbb az egészben? Hogy ő is akar engem. Csak a feltételei kissé meghökkentőek. 
Ha elfogadom az ajánlatát, sebezhetővé teszem magam. Nagy esély van rá, hogy belezúgok az egyetlen férfiba, akit nem tudok irányítani. 
De erős kísértést érzek arra, hogy igent mondjak neki. Mert a tökéletes öltönyök és a rideg külső mögött rejtőző férfi valószínűleg a legjobb dolog, ami valaha történt velem. 
És talán én vagyok az egyetlen, aki képes lehet megolvasztani a jeget a szíve körül. Kezdődjön hát a küzdelem… Vesd bele magad és élvezd a történetet!

Ez a VIP sorozat egyre jobb és jobb lesz. Már Libby és Killian is magasra teszik a lécet, de Sophie és Gabriel megmutatják, hogy meg lehet azt ugrani. A Managed egy olyan kötet, amihez tényleg kontroll kell, nehogy egybe befalja az ember. Ezzel a második kötettel megmutatja az írónő, hogy mennyi erő is lakozik a sorokban, és azt is, hogy minden várakozást képes felülmúlni. Szerettem? Igen. Ajánlanám másnak is? Mi az hogy!

Maga a kötet kezdése parádés, ugyanakkor megadja a hangulatot. Adott Scottie, akit már az első kötetben megismerhettünk. Egy igazi üzletember, aki körül megfagy a levegő, és aki uralja a teret, akinek nem lehet ellentmondani, és aki egy ponton már nem Scottie lesz, hanem Gabriel, és megmutatja a gyengédebb oldalát is, de közben hű marad önmagához is. Ahol kell ott olyan akár egy stabil szikla, de Sophie érkezésével szépen lassan morzsolódik le Gabriel ellenállása, és megmutatja, ki is ő a kemény páncél alatt. Sophie egy igazán vidám, cserfes nő, aki mindig megtalálja az élet napos oldalát, aki ha kell odaadó, de humoros és pimasz is tud lenni. Ők ketten igazi robbanópárost alkotnak, és a kötet alatt nem egyszer perzselték meg az oldalakat. Miután befejeztem az Idolt nagyon kíváncsi lettem, hogy vajon milyen történetet ad az írónő a többieknek, és egy cseppet sem csalódtam. Ez a második rész sokkal lassabb, ugyanakkor gyötrően szép is, ami a szerelmi szálat illeti, hiszen nem egyből alakul ki, fokozatosan építi fel magát, és a kötet háromnegyedéig nincs is nagyon akció. Igazi slow burn a javából, kicsit keserédes is, de annál eufórikusabb a beteljesedés. Nagyon szerettem a kötetben azt, hogy mialatt fejezetről fejezetre egyre többet mutat meg Gabrielből, és formázza őt, viszont ezalatt is képes hű maradni hozzá, és egyáltalán nem érezzük azt, hogy hihetetlen lenne a történet. 

Maga a cselekmény forró, érzéki, perzselő, viharként tombol és minden egyes lökéssel a szakadék szélére sodor. Emellett csábító, dögös, szexi és az erejével ledönt a lábadról. Az adok-kapok jelenetek, a finom csipkedések, és az elfojtott vágyak teszik igazán különlegessé a regényt. Nemcsak emiatt, hanem az írónő stílusa és a kötet gördülékenysége miatt is lesz a végére igazi kedvenc, amit újra akar olvasni az ember. 

Számomra nem is kérdés, hogy egy újabb 5 csillagos sztorit tartok a kezemben, és bizakodó vagyok Jax kötetére nézve is, hiszen ha már kétszer levett az írónő a lábamról, akkor harmadjára is sikerülni fog neki. Ha szeretitek a zenészek világát, a koncertek dübörgő hangulatát, a titkokat és a nehezen megközelíthető pasikat, akkor a Managed/Kontroll nektek való. Titkok tömkelege, izgalmas cselekmény, minden lapra jutó ámulás, és két nagyon szórakoztató karakter, akik a szívedig hatolnak, és nem eresztenek. 

A humor és szellemesség már csak egy olyan plusz a kötetben, ami felteszi az i-re a pontot. Dőlj hátra kedves olvasó, mert a Kontroll egy orkán erejével dönt le. A kötetben nincsenek üres járatok, mindig történik valami, ami megszínesíti a lapokat, és amik odaszegeznek. Sophie és Gabriel uralják a cselekményt, minden egyes oldallal egyre többet adnak, és végig tágra nyílt szemmel olvasod a cselekményt, nehogy lemaradj valamiről. 

Eleinte fura volt, hogy nem Scottie, hanem Gabriel, de a kötet végére el fogod felejteni ki is az a Scottie, és csak Gabriel marad. Az írónő újfent elkápráztat, és ha akarnék se tudnék belekötni a kötetbe. A slow burn részek miatt tűkön ülve várjuk az újabb fejezeteket, és szó szerint nem bírunk magunkkal. A Managed tipikusan egy olyan kötet, ami együtt lélegzik az olvasójával, és ami a szívedig hatol.

Mindezek mellett arra is figyelt Kristen Callihan, hogy a kötet eleje és vége igazi egységet alkosson, meglegyen a keret, és boldogsággal töltsön el a végkifejlet. Nem egyszer veszed észre magadon azt, hogy szó szerint vigyorogsz olvasás közben, és nem, nemcsak Napsugár miatt, hanem azért, mert Sophie körberagyogja a kötetet, és rád is ráragad az ő boldogsága és pozitív szemléletmódja. Ha egy szóval kellene jellemeznem a kötetet, azt mondanám, hogy felemelő. A megfelelő időben talált meg, és úgy érzem így a kötet végére, hogy ennél tökéletesebb időpontban nem is olvashattam volna. Ha érdekel, hogy süt be a nap a rideg páncél alá, és hogy olvad meg a legfagyosabb szív is, akkor a Kontroll neked való. Édes, kínzó szerelem, remek cselekmény, imádnivaló karakterek és egy olyan világ, amiben te is szívesen élnél. Összességében nagyon imádtam, és ajánlom mindenkinek, akik hozzám hasonlóan imádják a zenét, a szarkazmust, a cserfes és kicsit különc női hősnőket, és a kemény titkokkal, terhes múlttal, de közben jó kiállással rendelkező, határozott férfiakat. Gabriel és Sophie új dimenziót nyit meg a könyves párok világában. Ha nem akarsz lemaradni az élményről, ne habozz és merülj el a sorok között. Ígérem, nem fogod megbánni. Ha mégis, akkor tárt karokkal várom Gabrielt egy kis vigasztalásra.
" - Ne tessékeljen itt nekem azzal az előkelő brit akcentusával! Nem fogok elalélni tőle! - Egy karcsú ujj billeg az orrom előtt. - Nem érdekel, mennyire szexi a hangja, nem fog működni."

"Valahol az Atlanti-óceán felett, harmincötezer lábnyi magasságban Sophie átölelt, és az agyam úgy döntött, hogy az illata, a hangja és bőrének érintése egyenlő a biztonsággal."

" - Nem vagyok túl jó a bonyolult dolgokban - árulom el Julesnak. - De Gabrielért hajlandó vagyok tenni egy próbát."

"Teljesen belezúgni olyan lenne, mintha levetném magam egy feneketlen szakadékba. Csak zuhannék és zuhannék, nem lenne mibe kapaszkodni, és nem lenne visszatérés a szilárd talajra."

" - Hideg ember vagyok. Minden boldogság vagy melegség meghalt bennem, amikor Jax megpróbálta kioltani a saját életét. Amíg te fel nem bukkantál. - Érzem az arcomon szaggatott légvételeit. - Te vagy a melegségem."

" - Hogyan rúghatnának labdába az igazi férfiak, amikor a nők piton méretű farkakról és pinasuttogókról ábrándoznak?"




  🛒 Felkeltettem az érdeklődésedet? Ide kattintva megrendelhető! :)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Carley Fortune: Várlak a tónál

" Észrevétlenül jutok el a néptelen recepciós pultig." * Találkozzunk ​egy év múlva… És ezúttal ne hagyj cserben!  Fern Brookban...