2019. november 3., vasárnap

Meghan March: Téged akarlak (Mr. Mount bűnös élete 1.)


"Léptek közelednek? Dermedten állok az irodám zárt ajtaja előtt, és úgy bámulok a kilincsre, mintha attól tartanék, hogy bármelyik pillanatban felrobbanhat."

*

Ismerd ​meg New Orleans sötét és mocskos oldalát a méltán híres USA Today bestsellerszerző, Meghan March történetéből!

"New Orleans az enyém.
Nem ismersz, de én irányítok mindent, amit csak látsz, vagy éppenséggel nem látsz.
A kapcsolataim nem ismernek határt és a vágyaim mindig teljesülnek.
Sosem kellett kölcsönkérnem, sőt egy éppen hanyatló családi vállalkozás tartozik is nekem.
Lenyűgöz, hogy pont ő tartozik nekem.
Nem is sejti, hogy felkeltette az érdeklődésemet.
Nem is lehetett volna körültekintőbb.
Ő is az enyém lesz. A részemmé fog válni. Talán meg is tartom örökre.
Ideje, hogy begyűjtsem, ami az enyém.
Keira Kilgore, mostantól Lachlan Mount tulajdona vagy.

A Téged akarlak a Mr. Mount bűnös élete-trilógia első része. Mount és Keira története a Rád vágyom és a Tiéd vagyok című kötetekben folytatódik.

Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és már a hazai olvasók szívét és a sikerlistákat is meghódította.

Jó tanács így az elejére, ha még nem kezdtétek el a regényt, akkor csakis úgy tegyétek ezt, ha előtte megvan mind a három rész, mert az írónő trilógiái tipikusan azok, amelyeket egybe érdemes és célszerű olvasni. Én elkövettem azt a hibát, hogy ugyan elkezdtem az elsőt, de a második és harmadik nem várakozik mellettem és most megesz a fene, hogy mi lesz még itt.

Meghan March regényei szabad szelleműek, mocskosak, trágár kifejezésekkel tarkított szexuális vágyakozásban túltengő rövid történetek, amik odaszegeznek és nem engednek. Baromi jó kikapcsolódást nyújt, gyorsan is lehet emellett haladni vele, nem egy egyszerű, kis szimpla sztori, hanem tényleg piszkosak és szókimondóak. Akik szeretik az ilyen regényeket azok imádni fogják. A szexualitást is teljesen természetesen, még a legvadabb részleteket is mindenféle kötöttség nélkül tálalja. A Téged akarlak alatt az olvasók részesei lehetnek egy kezdődő harcnak, amely még csak az előjátéka a végkifejletnek, a végkielégítésnek. Maguk a fejezetek rövidek, gyorsan haladósak, egyszerűek, tényleg történik bennük valami, nincs mellébeszélés és megállás. Nincs benne kényszer, csak írói szabadság. Viszont 18 éven aluliaknak biztos nem adnám a kezébe. A sztori az egyik kedvenc városomban, New Orleansben játszódik. És akarva-akaratlanul is de Mr. Mount személye összefonódott nálam Klaus Mikaelsonéval, annyi különbséggel hogy míg Klaus csak a hatalmat élvezi, addig Mount a hatalmat és Keirát is. A sztori igen egyszerű, adott egy befolyásos, sokak által rettegett ember és egy adósság, amit törleszteni kell. De mit tehet az ember lánya, ha se pénze se reménye arra, hogy normális kereteken belül visszafizesse a pénzt? Belemegy Mount ajánlatába és konkrétan innentől lesz egyre vadabb és ádázabb a kötet. 

Adok-kapok harcok, meghanyatlás, ellentmondás, meglepő fordulatok, nem várt fejlemények, a mocskos valóság és a hatalom általi befolyás teszik igazán egyedülállóvá a kötetet. A Téged akarlak jóval több, mint egy szexregény, mert igen valóban hangsúlyos szerep jut ennek, de nem ez minden. A történet középpontjában a hatalom és az irányítási mánia áll. Keira karaktere a cselekményhez hasonlóan folyamatosan változik, hol előnyére s hol hátrányára. Van benne egy kis Stockholm-szindróma is, de jóval többről szól. 

Mr. Mount bűnös élete nem Mountot veszi górcső alá, hanem az úgynevezett áldozatot, Keirát, akinek együtt kell élnie a saját maga ellentmondásaival és azzal, hogy még a múlt sem, mint amit hitt. Halálesetek, fenyegetések és a hatalom szavai már nem ugyanazt jelentik, mint Mount előtt és lehet, hogy Keira nagyon erős, makacs és akaratos, de mindenki tudja, hogy végül úgyis alul fog maradni. De visszatérve a cselekményre, ahhoz képest, hogy nincs több mint 244 oldal az első rész elég keményre, sokkolóra és meghökkentőre sikerült. 

Nem egy gyenge kezdés az biztos. És az energia is csak úgy áramlik belőle. Szerintem a középső rész a legpusztítóbb, a legmegviselőbb és a legszexibb is. Nemcsak Keira rejtett vágyait korbácsolja fel, de az olvasók figyelmét is felkelti azáltal, hogy várjuk mi fog még történni és, hogy vajon Keira mennyit fog engedni, na mintha lenne beleszólása... De mindent összevetve erős kezdés egy igencsak ütős lezárással. Rejtély rejtély hátán, ami csak arra vár, hogy összeálljon a kép és minden a helyére kerüljön.
"Vannak dolgok, melyeket biztosan tudok: A Hét Vezér-féle whiskynél még soha nem ittam jobbat. Nem Orleans az otthonom. És senkinek nem adom el a testem csak azért, hogy a férjem adósságát kifizessem."

" - Nem, Keira. Téged cseszlek meg. Én vagyok az egyetlen, aki megteheti."

" - Sokkal több figyelmeztetést kaptál, mint eddig bárki. Úgy tűnik, nem hat. Te vagy a legmakacsabb nő, akivel eddig találkoztam. Ha azt hiszed, ez fáj, akkor még soha nem éreztél valódi fájdalmat."

" (...) Magnolia azt mondta, nem kell szégyenkezni amiatt, ami férfi és nő között történik, ha mindketten akarják. Gyanítom, ilyesmire gondolt. Azon túl, hogy akarom, még többre vágyom belőle."


Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető 15%-os kedvezménnyel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Carley Fortune: Várlak a tónál

" Észrevétlenül jutok el a néptelen recepciós pultig." * Találkozzunk ​egy év múlva… És ezúttal ne hagyj cserben!  Fern Brookban...