2019. június 27., csütörtök

Kendall Ryan: Szeress és akarj (Szeress és hazudj 2.)


" - Elárulod végre, hogy honnan szerezted a pénzt? - Becca várakozóan figyel a harmadik pohár Chardonnay-jának pereme mögül."

*

Amikor Colton Drake egymillió dollárt fizetett Sophie Evan szüzességéért, a legutolsó dolog, amire számított, hogy beleszeret a lányba, aztán végignézi, ahogy kisétál az életéből. De amikor Sophie rájön, hogy Colton hazudott neki, a férfi nagyobb árat fog fizetni azért, hogy a lányt visszakapja.
Coltont nem tarthatja vissza semmi. Sophie az övé – csak a lány ezt még nem tudja. Vajon le tudja zárni a megállapodást és fel tudja forgatni olyannyira a világát, hogy a lány ne akarja újra elhagyni? Vagy már túl késő?
Az erotikával és érzelmekkel túlfűtött Szeress és akarj a Szeress és hazudj című kötet provokatív folytatása.






El sem hiszem, hogy végre be tudtam fejezni ezt a regényt. Vizsgaidőszak alatt olvasni szívás, főleg, ha nincs időd befejezni az aktuális olvasmányodat és egyre jobban közelednek azok a fránya megpróbáltatások. De eljött az a pillanat, hogy nem érdekel hogy de csinálok magamnak időt, hogy befejezzem Sophie és Colton nem mindennapi történetét.

Már az első részt is szerettem, megfogott, volt benne valami egyedi, ami a lapokhoz láncolt, de hiányérzetem is volt, hogy nem foghattam egyből a kezembe a második részt. Ismeritek azt az érzést, amikor ott van előtted a sok tanulnivaló, de azért időnként kikacsintgatsz mögüle és alig várod, hogy időd legyen befejezni a kicsikét? Na hát én pont így voltam a Szeress és akarjjal. Maga a kötet nem egy egyszerű folytatás, jóval több érzelmet kelt, jóval valóságosabb és jóval nehezebb olvasmány, mint az első kötet. Nemcsak, hogy érzelmek skálája reprezentálja, de még ezalatt is van ideje arra, hogy ne csak az érzelmekre, de a vágyakra is hasson. Olyan, mint egy vastag töltelékkel teli sütemény, s ahogy egyre inkább fogy el úgy érzed azt, hogy túl gyorsan ettél és még kell belőle, nem elég az, amit kaptál. Na hát én pontosan így éreztem. Kezdődik egy idilli nyaralással az egyik kedvenc városomba, ezek a részek teljesen megvettek maguknak. Imádtam, szinte én is ott lépkedtem Róma utcáin és átéltem azt, amit Sophie és Becca. 

A sok kérdés, talány, s mégis oly közel a megoldás, a kérdésre a válasz. Igaz, hogy a kötet terjedelmileg nagyon rövid, mégis annyi mindent tartalmaz. Kb. a feléig igazi élvezet olvasni, aztán egy váratlan fordulat keresztbe töri ezt és úgy éreztem magam, mintha zuhantam volna a mélybe, fájt, megrázkódtatás ért és úgy, mint a főszereplőnk úgy én sem éreztem az élet szelét. 

Az írónő nemcsak, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, de voltak reményeim azzal kapcsolatban, hogy nem lépi meg azt a bizonyost és képes enélkül is tovább építeni a regényt. A fájdalom mellett elengedés és sajnálat is költözött belém, nemcsak a karakterek sínylik meg, de az olvasók is a tragédia bekövetkeztét. Erős, tömör, de ugyanakkor mondanivalót is közöl a Szeress és akarj. Nem egyszerűen csak leírja Sophie és Colton egymásra tálalását és a nehézségeket, hanem tanít is, mégpedig az életre. 

Velős gondolatokat vet el, amiket még a legamatőrebb olvasók is egyből észrevesznek és tudnak azonosulni velük, ugyanúgy a veszteségek és az élet boldog pillanatai téren. Emellett vad, szexi, eseménydús, érdeklődést fenntartó és merész fordulatokkal tűzdelt erotikus-romantikus regény a javából. Akik egy kicsit is kételkednek benne, ne tegyék. Minden várakozást felülmúl és elülteti az ember fülébe a bogarakat is, hiszen Collins és Pace még szabad, bármi történhet a saját kötetükben. A pimaszságával és azzal, hogy nevel, új célokat ad az egyik kedvenc olvasmányaim közé emelkedett Kendall Ryan alkotása. 

Egy nehéz vizsga után pont egy ilyen erős és bátor kötetre van az embernek szüksége, hogy lássa, a világ nem áll meg, bármi is történjék folytatódik. Leginkább azt tanította meg nekem, hogy éljek, próbáljak ki új dolgokat és ne féljek az ismeretlentől, mert nem tudhatom mikor ér el a vég. Összességében nagyon örülök, hogy a kezembe akadt Kendall munkássága és, hogy ennyi mindent képes egy szimpla erotikus regénnyel átadni, amire nem lehet simán azt mondani, hogy egy a sok közül, mert nem az. Kiemelkedik, sőt ha nagyon drámai akarnék lenni azt mondanám, hogy egy szinten van VI Keeland regényeivel, amiket imádok és alig várom, hogy találkozhassak az írónővel. Ha csak egyetlen egy sorozatot olvastok el a nyáron és nem akartok 400 plusz oldalas köteteket olvasni, akkor bátran ajánlom a Szeress sorozatot. Igazi csemege a műfaj kedvelői körében és egészen jó tippek is kinyerhetőek belőle. De komolyra fordítva a szót, értékekkel rendelkező érzelmes, erotikus regény a jobbik fajtából, aminek a könyvespolcokon a helye.
" - Másodosztályon utaztatok? - szakad ki belőlem gondolkodás nélkül.
  - Ez volt az egyetlen lehetőség. A magángép nem állt rendelkezésre. Azonnal jönni akartam, de az első osztály tele volt - magyarázza Colton."

" - Az együttlét vele nem volt több puszta kényelemnél. Téged viszont én választottalak. És kétségbeesetten szeretnélek továbbra is - ha megengeded."

" - Őszinte akartam lenni veled a múltamat illetően. Valódi jövőt akarok veled, Soph. Áruld el, hogyan érzel."

" Soha nem azt akarta, hogy őrültségeket csináljak az adrenalinfröccs kedvéért. Csak azt akarta, hogy boldog legyek."



Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető 29%-os kedvezménnyel!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Carley Fortune: Várlak a tónál

" Észrevétlenül jutok el a néptelen recepciós pultig." * Találkozzunk ​egy év múlva… És ezúttal ne hagyj cserben!  Fern Brookban...