2019. április 5., péntek

Kendall Ryan: Szeress és hazudj (Szeress és hazudj 1.)


"Ma elárvereznek. Ahogy itt állok ebben a csöndes helyiségben, próbálok rálelni a józanság gyengécske hangjára, ami biztosítana róla, hogy helyesen cselekszem."

*

Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el…
„Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel – ami nekem nincs.” Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak.
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.

Jobbnál jobb könyvekkel örvendeztet meg minket az Álomgyár Kiadó, s ez alól a Szeress és hazudj sem kivétel. Igazi csemege a műfaj rajongóinak és azoknak is, akik még csak ismerkednek vele. Szerethető karakterek, tesztoszteron, vágyak, erotika, bűnök, titkok, önfeláldozás. Ezek mind mind elemei a kötetnek. S igaz, hogy nagyon rövid mégis csak úgy pörögnek a kezek között az oldalak és néhány óra alatt képes a rabjává tenni.

Amikor elkezdtem nem vártam olyan hűde sokat tőle. Erotikus romantika egy kis titokzatossággal megspékelve, gondoltam én. De ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna. Sokkal több rejlik ebben a kötetben, mint azt elsőre gondolná az ember. Nem egy szokványos történet indítással van dolgunk, az egyszer biztos. Igazán egyedi és különleges ahogy kezdődik. Ahhoz képest, hogy vad és mocskos dolgokra számítottam a kötettől érzelmeket kaptam, olyan karaktereket akiket hiba leírni és első blikkre következtetéseket levonni, hiszen nemcsak meglepetést okozhatnak, hanem gyökeresen meg is változtathatják az elképzeléseinket. Egy igazán odaadó, gyengéd, néhol érzéki és belevalós történet, amit meg kell ismerni. Tudnunk kell, hogy ki mit miért tett úgy ahogy, s miért éppen ez lett a cselekmény mozgatórugója, vagyis az elárverezett szüzesség kérdése. Nem mondom, hogy szokványos, ellenben nagyon meglepett, hiszen jóval erotikusabb és jóval különlegesebb, mint az elsőre gondolná az ember. Nagyon olvastatja magát emellett, s igazi kikapcsolódást nyújt néhány óra erejéig. Teljes mértékben kizárja a külvilágot, nem létezik addig más, amíg az utolsó sorokig nem érünk. 

Az elején nagyon elkezdtem bedarálni, de aztán lassítottam, de még így is baromi gyorsan végeztem vele. S azt kell, hogy mondjam jobban nem is tölthettem volna el a szombat délutánom. Nem az a történet amit egyszer olvas az ember és kész, hiszen minden egyes újra olvasással más szögben látjuk az eseményeket. Pörgős, egyedi, remek érzékkel megáldott mű, ami csak úgy szeli a hullámokat. 

Nagyon hamar elveszi amit akar és a legvégén sem adja vissza, sőt még inkább azt sulykolja, hogy kell már most az a második kötet és minél többet kell megtudnunk még. A magam részéről, mint már említettem nagyon rövid és örültem volna, ha egyes események, miértek jobban ki lennének fejtve és annak is örültem volna, ha sokkal tovább a részese lehettem volna a történetnek, mert ez így ebben a formában egy édes mézes mázos madzag volt, amit az írónő elhúzott az orrom előtt és nem adta meg a kellő adagot ahhoz, hogy ne pattogjon azon az agyam, hogy az orbitális függővég után hogyan is tovább. 

Kendall Ryan egy igazi kincs, akinek az írásai nemcsak szórakoztatnak, de le is kötik a figyelmet és olvasás után is velünk marad. Maguk a karakterek esendőek, ugyanakkor szerethetőek, érdekesek, titokzatosak, mégis egészen közel kerülnek a szívemhez. Sophie a maga ártatlanságával és vágyaival bármelyik tinilányt megtestesítheti, ezáltal kézzelfogható, hihető és nagyon is hiteles a karaktere. Colton a maga erős jellemével és a lelkében dúló viharokkal, a múltjával bármelyik női szívét képes levenni a lábáról. 

Erős, karizmatikus, igazi macsó, de ha kell szeppent kisfiú. Ezek a tulajdonságok nagyon jól vannak adagolva, s mint a jó tészta a kellő időben vannak hozzáadva az alapanyagok, s addig vannak ezek pihentetve, amíg el nem jön a kellő pillanat, hogy egyesüljenek és igazi zamatos állapotot érjenek el. A történet maga szerethető, olvasmányos, eseménydús, szexi és egy egészen hangyányit a lelket is támogatja. A szerelmi szál nem volt meglepő, mégis tartalmaz meglepetéseket és csodálkozásra sarkalló pillanatokat. A fejezetek nem a tömörségükről híresek, mégis sokat adnak a történethez. Építik, s ha kell akkor rombolják azt. Igazi hangulat regény, egyszer fent, egyszer lent. Hol magabiztos, s hol elveszett. Ezek a kettősségek tökéletesen kontrasztban állnak egymással, s igazi meglepetéseket képesek okozni. A lezárás pedig igazi kínzás, így semmiféleképpen nem érhet véget és magában hordozza a sejtelmességet és titokzatosságot is, na meg persze a talányt is, hogy vajon hogy lesz ezután. Azt gondolnám, hogy a szex a mozgatórugója, pedig nem. Az érzelmek, a múlt lezárása és az igazi, feledhetetlen, önmagunk megtalálása. Ehhez már csak bónusz az, hogy néhol erotikus vagy épp vágyfokozó.
""Drake vonzó, sportos és intelligens. Nincs benne semmi, legalábbis fizikailag, ami ne tetszene, de megvásárolt, az isten szerelmére. Irtóznom kellene tőle, nem pedig felizgulni a láttán."

" - Ez egyáltalán nem igaz. Lehet, hogy egyes nőkre, borzalmas, becstelen nőstényekre igaz, de a legtöbben szenvedélyre vágynak, arra, hogy kívánják, szeressék és babusgassák őket."

" - Szóval, mi tart vissza, öregem? Én a helyedben minden éjjel megdugnám azt az édes kis puncit. - Pace úgy vigyorog, mint egy idióta."

" - Csak, hogy tudd, Colton soha nem csalna meg. Ha szeret, akkor teljes szívvel szeret, túl sok esélyt ad, és a végtelenségig kedves és nagylelkű. Vigyázz vele!"


Köszönöm az Álomgyár Kiadónak a könyvpéldányt! Ha te is elolvasnád ide kattintva megrendelhető 50%-os kedvezménnyel! Ne hagyjátok ki ezt a bomba ajánlatot!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Carley Fortune: Várlak a tónál

" Észrevétlenül jutok el a néptelen recepciós pultig." * Találkozzunk ​egy év múlva… És ezúttal ne hagyj cserben!  Fern Brookban...